" Zητάτε και θα σας δοθεί, Γυρεύετε και θα βρείτε, Xτυπάτε και θα σας ανοιχτεί, Γιατί, ο καθένας που ζητάει, παίρνει κι εκείνος που γυρεύει, βρίσκει και σ εκείνον που χτυπάει, θ' ανοιχτεί."

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ



Oι σκεπτομορφες ειναι ιδεες, εννοιες η φοβοι που δημιουργουνται απο τον ιδιο μας τον εαυτο η απο αλλους.

Αυτες οι σκεπτομορφες μπορουν να εντοπιστουν στο πεδιο της αυρας.

Ειναι παντοτε παρουσες και στο νου και στο ενεργειακο πεδιο, και επηρεαζουν καθε στιγμη της ζωης μας.

Οι σκεπτομορφες ειναι θετικες ειτε αρνητικες. Οι αρνητικες σκεπτομορφες ειναι ικανες να κανουν ακομη και το σωμα μας να νοσησει. 

Ενω οι θετικες μας προκαλουν ευεξια.

Και βοηθουν ωστε να υλοποιηθουν τα σχεδια μας. Μια σκεπτομορφη εντοπιζεται στο ενεργειακο μας πεδιο τρεις μηνες μεχρι πεντε χρονια πριν απο την εκδηλωση της ασθενειας στο φυσικο σωμα.

Πιθανον οι σκεψεις η αποφασεις που κρατιουνται στο ενεργειακο πεδιο του σωματος να προερχονται απο τη συνειδητη η ασυνειδητη επιθυμια ενος ατομου να παρατηση τον αγωνα, η να τιμωρησει να καταστρεψει να πληγωσει ακομα και να σκοτωσει τον εαυτο του.

Αυτες οι αρνητικες σκεψεις εμφανιζονται πρωτα σαν μικρα συννεφα η κουκιδες σκοτεινων ενεργειων στην εξωτερικη περιοχη του ενεργιακου πεδιου.

κατοπιν αργα με τον καιρο μεγαλωνουν - γινονται ευρυτερες και πιο πυκνες, κινουνται ολο και πιο κοντα στο φυσικο σωμα μεχρις οτου εκδηλωθει η αρρωστια στα κυταρα του σωματος.

Οι θετικες σκεπτομορφες δημιουργουνται με προσευχη και οραματισμους θετικων αποτελεσματων.

Αν το ατομο επιλεξει να σταματησει να καταστρεφει τον εαυτο του, αποφασισει να αλλαξει τα αρνητικα του συναισθηματα και επιλεξει να θεραπευτει ειναι δυνατον να σταματησει η καταστροφικη διαδικασια και να φτασει στο σημειο να ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ.







Κατά πόσο μπορεί να είναι επικίνδυνη μία σκεπτομορφή;

Ολοι μας οι ανθρωποι γεννιομαστε με:

α)την ανθρωπινη πλευρα μας (γονιδια απο τους συνανθρωπους μας που ειναι καταγεγραμμενα στο DNA μας),
β)τη θεϊκή πλευρά μας, που είναι οι ψυχούλες μας πλούσιες σε θεϊκό στοιχείο
και
γ) η ελευθερία βούλησης.

Και τα τρία αλληλεπιδρούν στη ζωή του ανθρώπου.

Το γ) ειναι εκεινο που καθοριζει ανα πασα στιγμη την πορεία μας, ανάλογα με τις επιδράσεις στη ζωή μας των α) και β).

Τώρα λέτε να μπορούν και οι σκεπτομορφές να είναι κάτι παρόμοιο;; Τότε έχουμε για τις σκεπτομορφες τη "μανουλα" που είναι ο μύστης. Δηλαδή το α) το δίνει ο μυστης στην σκεπτομορφη. Ποιά είναι όμως η πολικότητα της θεϊκής πλευράς που λαμβάνει χώρα στη "γέννηση" της σκεπτομορφής; Ειναι καλή ενέργεια άραγε ή κακή. Θετική ή αρνητική; Θεός ή ο ακατανόμαστος; Οπως και να το πω, την ουσια την καταλαβατε πιστευω.
Το β) σε μια σκεπτομορφη, είναι πολύ σημαντικό. Π.χ. οι Αγιοι πρωτου αγιάσουν, ως ανθρωποι εν ζωη που ηδη ειχαν αγιασει απλα το μονο που εμενε για να ολοκληρωθει η αγιοσυνη τους, ηταν να συναντησουν τον δημιουργο τους. Οι Αγιοι λοιπον εν ζωη κάποιοι κατασκευαζαν φαντασματα, δηλαδη σκεπτομορφες με σαρκα και οστα ομως. Ηταν η δικη τους αυτοπροβολη σε μερη μακρυνα απο τον τοπο τους, οπου υπηρξαν μαρτυριες οτι εμφανιζονταν και τελούσαν θαύματα.
Το β) εδώ είναι ο Θεός η θετική ενέργεια δηλαδή. Εμείς όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν ειμαστε Αγιοι (εκτος ελαχίστων, οπως πιθανον πατερ Παϊσιος). Οποτε αν φτιαξουμε σκεπτομορφη, ο Θεος να μας φυλαει και να βαλει το χερι Του, διοτι αλλιως να σας πω απλα τη βαψαμε, καθως δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι ποια θα ειναι η πολικοτητα που θα λαβει μερος στη "γεννηση" της σκεπτομορφης. Οσο για το γ) την ελευθερια βούλησης δηλαδή, όσο αφορά της σκεπτομορφής, κάντε άλλη μία προσευχούλα λέω εγώ η μικρή Ιντιγκούλα αν βρεθείτε μπροστά σε μια τετοια, για να προφυλαχθειτε αν το β) της σκεπτομορφης την επεισε να δρασει αναλογα, καταλαβατε νομιζω...

Κάποιοι με αυτά παίζουν ενίοτε και άλλες φορές δεν δίνουν την απαιτουμενη προσοχή.

Η σκεπτομορφή ξεκινά να γεννηθεί, να πάρει μορφή μέσα από την σκέψη μας (σκεπτο-μορφή). Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο με μορφές, αλλά και με καταστάσεις. Δηλαδή, θα έχετε ακούσει ότι κάποιος κάποτε έγραψε μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα φάντασμα. Φανταστική ιστορία. Έπειτα όμως γίναν αναφορές ότι ο συγγραφέας άρχισε αργότερα να βλέπει ατο φάντασμα αυτό στ΄αλήθεια! Πιθανόν κατέληξε σε ψυχιατρείο. Επισης ομως κατα καιρους αν προσεξατε, καποιοι γραφουν φανταστικες ιστοριες με πρωταγωνιστες ανθρωπους. Και επειτα η ζωη τους παιρνει την ιδια ακριβως πορεία, όπως στην φανταστική ιστορία τους. (Βλέπε Κυάνου Ρίιβς, διάσημος ηθοποιός του οποίου οι ταινίες, τελικά διαδραματίστηκαν και στην αληθινή ζωή του!) Επιπλέον ακόμα και σε βίντεοκλίπς τραγουδιστών έχει παρατηρηθεί κάτι παρόμοιο. Ο Τζόρτζ Μάϊκλ αν θυμαμαι καλα ειχε φωτογραφηθει δηθεν με γυψο για τις αναγκες διαφημιστικης του καμπανιας για να προωθησει τη δισκογραφικη δουλεια του και μετα απο λιγο καιρο, πραγματι επαθε δυστυχημα και φορεσε γυψο, ακιβως στα σημεια οπως εκεινα της φωτογραφισης! Μια άλλη περίπτωση που θυμάμαι, είναι εκείνη της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή, η οποία είχε γυρίσει σε βίντεοκλίπ, ένα φανταστικό ατύχημα. Μετά από λίγο καιρό, αν θυμάστε, έπαθε πράγματι κάποιο δυστύχημα αυτοκινητιστικό η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, ακριβώς όπως έδειχνε το βιντεοκλιπ της, και αυτες δεν ηταν δικες μου διαπιστωσεις μονον.

Οπότε, φίλοι μου σκεπτομορφές, υπάρχουν και στη ζωή όλων μας. Και παίρνουν σάρκα και ζωή που τους δίνουμε εμείς. Οπότε να σκέφτεστε θετικά. Πάντα θετικά.

Οι σκεπτομορφές ειναι τριών κατηγοριών:

1/ Αυτή που παίρνει τη μορφή του σκεπτόμενου ατόμου. Οταν ο ανθρωπος σκέφτεται πως βρίσκεται σε κάποιο μακρινό μέρος η επιθυμεί ειλικρινά να βρεθεί εκεί, τότε δημιουργεί μια σκεπτομορφή με δική του εικόνα, η οποία εμφανίζεται εκεί. Μια τέτοιου ειδους μορφή εχει γίνει συχνά αντιληπτή απο αλλους και μερικές φορές θεωρήθηκε σαν το αστρικό σώμα η το φάντασμα του ιδίου του ανθρώπου.
2/ Αυτή που παίρνει την εικόνα κάποιου υλικού αντικειμένου. Οταν ο ανθρωπος σκέφτεται κάποιο φίλο του, τότε σχηματίζει μέσω του νοητικού σώματος μιά στιγμιαία εικόνα αυτού του φίλου, η οποία συχνά εξωτερικεύεται και αιωρείται στον αέρα μπροστά του.
3/Εκείνη που λαμβάνει μια μορφή απο μόνη της, εκφράζοντας τις ενυπάρχουσες ποιότητες μέσα στην υλη στην οποία μορφοποιείται...

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου